Spanje

Barcelona - Villarreal

Barcelona heeft donderdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Villarreal in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 3-0.

Na een half uur nam Barcelona de leiding, toen Lewandowski scoorde, met een assist van Jordi Alba.

Vier minuten later voerde Barcelona de voorsprong op toen Lewandowski nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Pablo Martín Páez Gavira.

Barcelona vond het doel nog een keer, deze keer via Anssumane Fati Vieira in de 38ste minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 3-0 zege voor Barcelona.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Villarreal één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Barcelona staat nu op de tweede plek met 25 punten, terwijl Villarreal de nummer 9 is met 15 punten.

De volgende wedstrijd, op zondag 23 oktober, speelt Barcelona om 21.00 uur thuis tegen Athletic Club in het Spotify Camp Nou. Villarreal zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Almería. Het duel start om 18.30 uur.