Klassieker stelt zwaar teleur: 'Het lijkt helemaal nergens op'

Reacties

De Klassieker in De Kuip is bijzonder slecht. Dat is de conclusie van Kenneth Perez en Mario Been in hun analyse bij ESPN.

Klassieker stelt zwaar teleur: 'Het lijkt helemaal nergens op'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 2
Ajax
Ajax

Perez zag vooral aan de bal heel veel misgaan. 'Er is aan de bal veel ruimte, maar een vrije bal is al veel te moeilijk. Van twee van de beste teams van Nederland mag je wel iets van kwaliteit verwachten, maar het lijkt helemaal nergens op.'

'We hebben twee weken terug Zwolle en RKC gezien, dit is slechter hoor', vervolgde Perez. 'Het was heen en weer continu balverlies; geen kwaliteit en niemand die de rust bewaart. Je hoeft er eigenlijk niet eens over te praten, de mensen zien zelf wel hoe slecht het is. Die eigen goal, het vat de wedstrijd samen. Het is Comedy Capers', zo doelde hij op Marcos Senesi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Been sprak woorden van gelijke strekking. 'Als je ziet hoeveel balverlies er is van beide kanten, dat is werkelijk schrikbarend. Senesi kan die bal over de achterlijn schieten. Wat wil hij nou? Hij moet 'm gewoon wegrammen. We kunnen niet anders constateren dat het heel matig is…'

Volg het restant van De Klassieker in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.