Insigne verrast door hartverwarmende 'vraag' bij presentatie in Toronto

Reacties
Insigne verrast door hartverwarmende 'vraag' bij presentatie in Toronto
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nog voordat Giorgio Chiellini en Gareth Bale besloten hun carrière te vervolgen in de MLS (bij LAFC), had 54-voudig Italiaans international Lorenzo Insigne zijn transfer naar Noord-Amerika afgerond. De aanvaller die jarenlang uitkwam voor Napoli is voortaan te bewonderen in het shirt van Toronto FC.

Insigne tekende een contract voor vier jaar bij de club uit Canada, waar hij jaarlijks ruim veertien miljoen euro opstrijkt. De Italiaan is daarmee de best betaalde speler in de MLS. Het akkoord tussen Toronto en Insigne was er al even, maar dinsdag konden de Canadezen hun topaanwinst dan eindelijk presenteren op een persconferentie.

Nadat alle journalisten door hun vragen heen waren, wees de persvoorlichting van Toronto Insigne nog op een laatste vraag. Die kwam uit een voor hem bekende hoek. Zijn zoon Christian greep zijn moment of fame bij de microfoon: 'Daddy, I love you', zei hij. Insigne beantwoordde de mooie woorden van zijn zoon met een applaus en een handkus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.