Gladon is het rondzwerven zat en kiest met Willem II voor stabiliteit

Reacties

Paul Gladon vervolgt zijn loopbaan bij Willem II. De spits werd woensdagmiddag medisch goedgekeurd, tekende vervolgens een tweejarig contract en sluit donderdag aan bij de groep.

Gladon is het rondzwerven zat en kiest met Willem II voor stabiliteit

Willem II kon Gladon (27) transfervrij oppikken, nadat hij was vertrokken bij FC Groningen. Die club haalde hem in het afgelopen halfjaar, nadat zijn contract bij Wolverhampton Wanderers had laten ontbinden, bij de selectie. In dienst van Groningen kwam Gladon tot zestien wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde.

Groningen ging niet langer door met Gladon en de spits gaat nu verder in Tilburg. 'Ik ben blij dat ik voor langere tijd bij Willem II getekend heb', zegt Gladon op de website van zijn nieuwe club. 'De afgelopen jaren heb ik bij verschillende clubs gezeten, maar nu heb ik behoefte aan meer stabiliteit. Die heb ik hier bij Willem II met een tweejarig contract gevonden.'

Bij Willem II moet Gladon na het vertrek van sensatie Alexander Isak (hij vertrok na een huurperiode in Tilburg naar Real Sociedad) de concurrentiestrijd aangaan met Vangelis Pavlidis. De Griek scoorde in de openingswedstrijd van dit seizoen twee keer in de 1-3 zege op PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Meer P. Gladon
Meer over P. Gladon
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.