FC Groningen wil extra spits naast Van Veen en ving bot bij Dost en Gladon

Reacties

FC Groningen is nog lang niet klaar op de transfermarkt. De gedegradeerde club haalde deze week Kevin van Veen binnen en wil daarnaast nog een spits toevoegen aan de selectie. Bas Dost en Paul Gladon waren eerder in beeld, maar hielden de boot af.

FC Groningen wil extra spits naast Van Veen en ving bot bij Dost en Gladon
© Pro Shots

Dost (34) is transfervrij nu zijn contract bij FC Utrecht afloopt. Zijn toekomst is nog ongewis, maar het lijkt er in ieder geval op dat die toekomst niet in de Euroborg ligt. Ook Gladon, eigendom van Fortuna Sittard, zag een overstap naar Groningen niet zitten. Van Veen hapte wel toe en kwam over van het Schotse Motherwell, waar hij afgelopen seizoen uitgroeide tot een ware sensatie.

Groningen wil naast Van Veen nog een ander type spits aan de selectie toevoegen. Daarbij lijkt de club zich te focussen op een kopsterk aanspeelpunt in de aanval. Voor die rol was Floris van der Linden, aanvoerder van bekersensatie Spakenburg, in beeld. De 27-jarige aanvaller verkocht de club deze week een 'nee'.

Naast Van Veen trok Groningen voor komend seizoen al Marco Rente, Daniël Beukers en keeper Hidde Jurjus aan. Michael Verrips werd opnieuw gehuurd van Fortuna Sittard.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.