Buitenlandse transfer Gladon geeft Fortuna ruimte voor deal met Milan

Reacties

Paul Gladon staat voor een volgend avontuur in het buitenland. De spits van Fortuna Sittard is al afgereisd naar Armenië en tekent spoedig een contract bij FC Noah, de koploper van het land. Door het aanstaande vertrek van Gladon kan Fortuna de pijlen richten op Marko Lazetic.

Buitenlandse transfer Gladon geeft Fortuna ruimte voor deal met Milan
© Pro Shots

Lazetic is een spits die anderhalf jaar geleden nog bijna vijf miljoen euro opleverde voor Rode Ster Belgrado, dat hem verkocht aan AC Milan. De Italianen willen hem graag verhuren en Fortuna is geïnteresseerd om de spits uit Servië over te nemen. Dit meldde VI vorige week al. Het afgelopen jaar speelde Lazetic op huurbasis in Oostenrijk.

Nu Gladon, sinds begin 2022 actief in Limburg, op weg is naar de uitgang, kan Fortuna doorpakken in de huurdeal met Milan. Gladon speelde vorig seizoen 27 duels in de Eredivisie en kwam daarin zevenmaal tot scoren. In de eerste twee competitieduels van dit seizoen had Gladon een basisplaats.

De spits met een verleden bij onder andere Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, FC Groningen en Willem II treft bij FC Noah landgenoten Jordy Tutuarima en Justin Mathieu, die eerder de stap van Nederland naar Armenië maakten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.