Feyenoord houdt poot stijf en schat Geertruida niet minder in dan Timber

Reacties

Lutsharel Geertruida heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar RB Leipzig. De Duitsers hebben zich inmiddels twee keer gemeld bij Feyenoord en kregen even zo vaak nee te horen.

Feyenoord houdt poot stijf en schat Geertruida niet minder in dan Timber

De landskampioen is niet van plan om Geertruida zonder slag of stoot naar Leipzig te laten gaan. In de beleving van Arne Slot is de Oranje-international niet minder dan Jurriën Timber, die voor ongeveer 45 miljoen euro naar Arsenal vertrekt. De verdediger van Ajax heeft wat meer internationale ervaring, maar de verdediger van Feyenoord is basisspeler in het Nederlands elftal.

Wat in het voordeel van de Rotterdammers spreekt, is dat Geertruida in maart zijn handtekening zette onder een nieuw contract. Dat deed hij op de laatste training voor de uitwedstrijd tegen Ajax, die Geertruida vlak voor tijd besliste (2-3). De verbintenis van de verdediger loopt nog twee jaar door, tot medio 2025.

Het gevaar komt van alle kanten bij Feyenoord, maar trainer Arne Slot is niet onder de indruk. Alles over de seizoenstart van de Rotterdammers lees je op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.