PSV maakt schema voorbereiding en eerste oefenpartners bekend

Reacties

PSV heeft het programma voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen dinsdag naar buiten gebracht. De landskampioen gaat op trainingskamp in Duitsland en oefent onder meer tegen Club Brugge en Valencia.

PSV maakt schema voorbereiding en eerste oefenpartners bekend
© Pro Shots

De laatste speelronde van de Eredivisie zit er nog maar net op, of de blik gaat bij PSV al op het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren melden dinsdag dat de selectie op 1 juli weer bijeen komt voor de voorbereiding op het seizoen 2024/25. Op 15 juli gaat de ploeg van trainer Peter Bosz een week op trainingskamp in Noordrijn-Westfalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een deel van het oefenprogramma, dat later wordt aangevuld, is ook al bekend. Club Brugge is op 13 juli de eerste tegenstander die al bekend is. De jaarlijks terugkerende Lichtstadderby tegen FC Eindhoven staat op 24 juli op de planning. Drie dagen later is de jaarlijkse fandag. Dan komt Valencia naar het Philips Stadion om de voorbereiding af te sluiten.

Het is nu nog ver weg, maar tegen die tijd staat de traditionele opening van het seizoen weer voor de deur. Op zondag 4 augustus kruisen kampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord de degens in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Vorig jaar gebeurde dat ook al. Toen won PSV als bekerwinnaar met 1-0 van landskampioen Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.