Elia grapt over shirtje weggeven: 'Ga het niet betalen voor hem'

Reacties

Willem den Dekker neemt dinsdag een bijzonder aandenken mee vanuit Den Haag naar Noord-Brabant. De doelpuntenmaker van Gemert moest wel even achter het shirt van Eljero Elia aan.

Elia grapt over shirtje weggeven: 'Ga het niet betalen voor hem'
© Pro Shots

Den Dekker zette de club uit de Derde Divisie tot tweemaal toe met knappe goals op voorsprong, maar ADO trok aan het langste eind in de zestiende finale van de TOTO KNVB-beker.

De 23-jarige Brabander zag het wel zitten om het shirt van een WK-finalist te scoren, zei hij in aanloop naar het duel. 'Lekker hoor om die thuis op je kamer te hebben hangen', lachte Den Dekker, die na de wedstrijd Elia snel naar de kleedkamer zag verdwijnen.

Toen Elia gevraagd werd of Den Dekker alsnog zijn shirt kon krijgen, nam hij de verslaggever in de maling. 'Nee, nee, ik moet het zelf betalen, ik ga het niet betalen voor hem', zei Elia, voordat hij in lachen uitbarstte. 'Nee joh, hij heeft dat shirtje al. Ik betaal het wel voor hem. Maakt niet uit, komt wel goed. Je was geschrokken, hè.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer E. Elia
Meer over E. Elia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.