Dier op huurbasis naar Bayern, dat verder wil shoppen

Reacties

Eric Dier (29) is de nieuwste speler van Bayern München. De Engelsman komt in eerste instantie op huurbasis over van Tottenham Hotspur en tekent tot het eind van het seizoen. Der Rekordmeister lijkt bovendien nog niet klaar te zijn op de transfermarkt.

Dier op huurbasis naar Bayern, dat verder wil shoppen
© Pro Shots

De komst van Dier is niet echt een verrassing meer, de Engelsman werd woensdag al in Duitsland gespot en trainer Thomas Tuchel verklapte donderdag ook al dat de transfer eraan zat te komen. Er worden over de financiële voorwaarden geen uitspraken gedaan door de clubs, wel over de constructie: Tottenham verhuurt Dier tot het eind van het seizoen, de Duitsers kunnen de deal daarna permanent maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Omdat Dier in Noord-Londen een aflopend contract heeft en de club niet de intentie heeft om dat te verlengen, heeft Tottenham vast afscheid genomen van een lang dienende speler. Dier kwam medio 2014 over van Sporting Portugal en vertegenwoordigde Tottenham sindsdien liefst 365 keer.

Sky Sport Deutschland weet dat Bayern nog een speler op de korrel heeft. Nordi Mukiele zou over moeten komen van Paris Saint-Germain. De rechtsback zou wel voelen voor een overgang naar Duitsland, in Parijs is zijn speeltijd nog schaars. In eerste instantie zou Bayern Mukiele huren, er zou verder ook een optie tot koop in de deal worden opgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer E. Dier
Meer over E. Dier
Meer N. Mukiele
Meer over N. Mukiele
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.