'Transfersoap van korte duur: Tottenham troeft Bayern af'

Reacties

Radu Dragusin kiest ondanks de toenadering van Bayern München voor Tottenham Hotspur. De Duitse recordkampioen probeerde de deal met de Roemeense verdediger op het laatste moment te kapen, maar had geen succes. Dragusin is volgens Sky Sports inmiddels op weg naar Londen. 

'Transfersoap van korte duur: Tottenham troeft Bayern af'
© Pro Shots

Dinsdagochtend dacht Spurs zijn nieuwe centrale verdediger al binnen te hebben. De Londenaren bereikten met Genoa een akkoord over een transfersom van circa dertig miljoen euro inclusief bonussen. Ook zou vleugelverdediger Djed Spence op huurbasis de omgekeerde weg bewandelen. Daarmee zou manager Ange Postecoglou zijn gewenste defensieve versterking krijgen, nu Cristiano Romero voorlopig aan de kant staat en Micky van de Ven nog naar zijn rentree toe werkt.

Dinsdagavond bracht Bayern volgens Sky Sports echter ook een bod van ruim dertig miljoen euro inclusief bonussen uit op Dragusin. Ook in Zuid-Duitsland is er door de Azië Cup-deelname van Min-Jae Kim behoefte aan een extra centrale verdediger. Spurs beantwoordde die poging met een licht verhoogd bod en kreeg woensdagochtend het jawoord van Dragusin. De Roemeense international is inmiddels op weg naar Londen voor de medische keuring. 

Mukiele
Bayern is ook met Paris Saint-Germain in gesprek over het huren van Nordi Mukiele. De 26-jarige Fransman moet Tuchel op de rechtsbackpositie meer opties geven, nu Noussair Mazraoui voorlopig afwezig is door zijn Afrika Cup-deelname met Marokko. In een eerder stadium informeerde de kampioen van Duitsland ook naar de mogelijkheden om Eric Dier over te nemen van Spurs, voordat het alsnog een poging ondernam om Dragusin aan te trekken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.