'Postecoglou krijgt wat hij wil: Tottenham haalt nieuwe verdediger voor 30 miljoen'

Reacties

Tottenham Hotspur staat op het punt om een grote wintertransfer te doen. De club is het met Genoa eens geworden over centrale verdediger Radu Dragusin, die omstreeks dertig miljoen euro moet gaan kosten. 

'Postecoglou krijgt wat hij wil: Tottenham haalt nieuwe verdediger voor 30 miljoen'
© Pro Shots

Dat meldt The Athletic. Tottenham en Bayern München waren in Dragusin geïnteresseerd, maar alleen de Londense club deed een officieel bod. Inmiddels zijn de clubs het op hoofdlijnen eens over een transfer van Dragusin, die bij Tottenham tot de zomer van 2029 kan tekenen. Bij de transfer horen ook bonussen, waardoor het totale transferbedrag verder op kan lopen.

Het aantrekken van een centrale verdediger is prioriteit voor Tottenham, dat in de eerste seizoenshelft te maken heeft gehad met absenties en blessures van Micky van de Ven en Cristian Romero. Daardoor moest manager Ange Postecoglou improviseren. Zijn wens om een verdediger aan te trekken is ingewilligd door het bestuur van Tottenham.

De 21-jarige Dragusin doorliep de jeugdopleiding van Juventus, maar brak daar niet door. Na verhuurperiodes bij Sampdoria en Salernitana kwam hij bij Genoa terecht, waar de Roemeen een cruciale rol vertolkte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.