'Harry's coming home': Tottenham kondigt prestigieuze oefenwedstrijd aan

Reacties

Tottenham Hotspur en Bayern München gaan tegen elkaar spelen in de voorbereiding op het seizoen 2024/25. Het duel in het kader van de Visit Malta Cup wordt, in tegenstelling tot wat die naam doet vermoeden, in Londen gespeeld, en wel op zaterdag 10 augustus.

'Harry's coming home': Tottenham kondigt prestigieuze oefenwedstrijd aan
© Pro Shots

Dat wordt zonder twijfel een emotionele bedoening, want het zal de eerste keer zijn dat clubicoon Harry Kane tegen de withemden speelt. Kane, topscorer aller tijden van Tottenham Hotspur, verliet de Engelsen in de zomer van 2023 na negentien jaar trouwe dienst om bij Bayern te gaan voetballen. Met Eric Dier brengen de Duitsers bovendien nog een speler mee die lange tijd bij Tottenham actief was.

Voor de ploeg van Ange Postecoglou zal het duel met de Duitse recordkampioen de afsluiting van de voorbereiding zijn, een week later begint immers de Premier League. Voor Bayern geldt hetzelfde, al hebben zij eerst nog een ronde in de DFB-Pokal voordat de Bundesliga van start gaat. De ploeg van Matthijs de Ligt zal hoogstwaarschijnlijk voor het eerst sinds 2012 niet als titelverdediger aan de competitie beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Meer E. Dier
Meer over E. Dier
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.