Neuer leidde met trucje Bayern-goal in: 'Dit is briljant'

Reacties

Manuel Neuer speelde dinsdagavond een belangrijke rol bij de tweede treffer van Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. Met een trucje speelde hij onder de Engelse druk uit en enkele momenten later ging de bal op de stip voor Bayern.

Neuer leidde met trucje Bayern-goal in: 'Dit is briljant'
© Ziggo Sport
Arsenal
Arsenal
2 - 2
Bayern München
Bayern München

De aandacht ging na afloop vooral uit naar Leroy Sané, die met een fraaie solo een strafschop versierde. Maar de bedankjes mogen ook zeker uit naar Neuer, die aan de basis stond van de aanval. Met drie spelers probeerde Arsenal de boel onder druk te zetten en Kai Havertz stond in de passlijn naar Matthijs de Ligt.

Neuer wipte de bal op met rechts en speelde met links de bal over de druk zettende Havertz heen. Vervolgens speelde De Ligt zijn ploeggenoot Sané in, die daarna aan zijn solo begon. Het moment van Neuer zal zeker niet iedereen opgevallen zijn, maar Bastian Schweinsteiger heeft wel oog voor detail. Hij loofde zijn voormalig ploeggenoot. 'Dit is een briljante actie van Neuer, daar begint het allemaal mee', schreef hij op zijn sociale media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ziggo Sport-analyticus Rafael van der Vaart was minder enthousiast over het opmerkelijke moment van Neuer. 'Dit is toch gek eigenlijk? Het is dat het nu goed gaat. Het hele seizoen is al een drama voor Bayern. Als je dan dit doet, dan heb je genoeg zelfvertrouwen. Heb je dit weleens gezien?'

Wo 17 apr.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.