De Ligt geeft hoopgevend signaal af met terugkeer op trainingsveld

Reacties

Matthijs de Ligt heeft maandag voor het eerst weer zijn gezicht laten zien op het trainingsveld voor Juventus. Het is een mooie opsteker voor de Oranje-international, die op de weg terug is na een schouderoperatie.

De Ligt geeft hoopgevend signaal af met terugkeer op trainingsveld
© Pro Shots

De Ligt kwam dit seizoen nog niet in actie voor Juventus, nadat hij in augustus nota bene op zijn 21ste verjaardag een geplande ingreep aan zijn rechterschouder moest ondergaan. Die moest worden gestabliseerd, nadat hij het seizoen ondanks klachten aan het gewricht wel had uitgespeeld tot de landstitel binnen was.

Juventus meldde destijds dat De Ligt zo'n drie maanden uit de roulatie zou zijn. Inmiddels zit tweederde van het traject er dus op. Eind september toonde de verdediger al hoopgevende beelden van zijn verrichtingen in het krachthonk en nu is daar de volgende stap op weg naar zijn rentree, die nog wel even op zich laat wachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Ligt deed maandag de warming-up weliswaar met zijn ploeggenoten mee, maar zonderde zich volgens Italiaanse media daarna af om wat oefeningen met de bal te doen. Het Champions League-duel met Dinamo Kiev komt daardoor nog te vroeg. Vorige week zei Giorgio Chiellini nog dat De Ligt over drie à vier weken weer kan spelen.

Oranje
Of De Ligt er tijdens de eerstvolgende interlands in november alweer bij is, als Oranje voor de laatste keer bijeenkomt in 2020 voor het oefenduel met Spanje en de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en Polen, valt daardoor nog te bezien. Het zou door het wegvallen van Virgil van Dijk welkom zijn.

De wedstrijdselectie van Juventus voor het uitduel met Dinamo Kiev in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Schema Oranje in november


Wo 11 nov. 2020

Zo 15 nov. 2020

Wo 18 nov. 2020

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.