De Laurentiis dreigt Milik met seizoen zonder voetbal

Reacties

Napoli heeft zich met de komst van Victor Osimhen voorbereid op een vertrek van Arek Milik, maar dat betekent niet dat de voormalig Ajacied zich al rijk mag rekenen als het om een transfer gaat.

De Laurentiis dreigt Milik met seizoen zonder voetbal
© Pro Shots

Milik (26) beschikt over een contract dat nog een jaar doorloopt en weigert om bij te tekenen. Napoli zal hem dus moeten verkopen om deze zomer nog wat aan de Pools international over te houden. Juventus schijnt serieuze belangstelling te hebben. Maurizio Sarri kent Milik nog van zijn tijd in Napels.

De Laurentiis weet inmiddels al een tijdje dat Milik wil vertrekken. 'Sinds ik hem ken vraag ik hem al om zijn contract te verlengen', moppert de voorzitter in gesprek met Sky Italia. 'Hij kijkt me dan aan en reageert niet. Dan weet je wel dat je moet accepteren dat hij weg zal gaan.'

De vraag is dan waar Milik naartoe zal gaan. 'Naar de hoogste bieder, want ik geef geen kortingen', benadrukte De Laurentiis, daarmee aangevend dat hij niet van plan is om naar de wens van de speler te luisteren. 'Anders riskeert hij een extra jaar bij Napoli en dan zal de coach vermoedelijk geen beroep meer op hem doen.'

Met het EK in de zomer van 2021 zou een jaar zonder voetbal een ramp zijn voor Milik, die sinds 2016 voor Napoli uitkomt. In 121 wedstrijden was hij tot dusver goed voor 48 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer A. Milik
Meer over A. Milik
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.