Burnley meldt zich opnieuw bij PSV voor Bakayoko

Reacties

De spanning stijgt rond Johan Bakayoko. Er ligt inmiddels een concreet bod van Burnley bij, PSV dat steeds heeft gezegd dat de rechtsbuiten niet te koop is. Na het weekend verwacht de entourage rond de voetballer duidelijkheid over de toekomst van Bakayoko.

Burnley meldt zich opnieuw bij PSV voor Bakayoko
© Pro Shots

Op dit moment houdt PSV alle interesse in Bakayoko af, ongeacht de club en het bedrag dat het voor het twintigjarige talent kan ontvangen. Burnley meldde zich recent voor Bakayoko, maar de club van Vincent Kompany kreeg te horen dat de voetballer niet te koop was. Vandaag (donderdag) kwam de Engelse club echter terug met een concreet bod van naar verluidt tussen de twintig en 25 miljoen euro. PSV heeft daar nog niet op gereageerd. Niet alleen is het bedrag voor de Eindhovenaren onvoldoende, het lijkt er ook op dat PSV voor het belangrijke duel met Rangers FC geen zaken wil doen.

De entourage van de aanvaller verwacht maandag definitief uitsluitsel over waar de buitenspeler dit seizoen voetbalt. Indien PSV zijn opstelling voor die dag niet verandert, dan zal de club dat daarna gezien het bod ook niet meer gaan doen, zo is bij bronnen de verwachting.

Voor Bakayoko is er veel interesse. Paris Saint Germain en ook Burnley waren al zeer concreet voor hem. Liverpool en Napoli volgen de ontwikkelingen van de Belg eveneens op de voet. De eerste club ziet in hem een mogelijke kandidaat indien Mohamed Salah vertrekt, de Italianen denken aan Bakayoko als Hirving Lozano weggaat. West Ham United hoopt de concurrentie te snel af te zijn en het lijkt erop dat de voetballer een transfer naar de Premier League zelf wel ziet zitten.

Het management van Bakayoko verwacht dat de komende dagen nog meer clubs met een concreet bod zullen komen. Indien PSV de biedingen blijft weigeren, dan speelt Bakayoko overigens met alle plezier dit seizoen in Eindhoven. Dat was namelijk op voorhand het plan van de Rode Duivel. Eerst definitief doorbreken bij PSV, onbetwist basisspeler worden, goed voetballen en zich vast in het Belgisch nationale elftal spelen om mee te gaan naar het EK in Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Bakayoko
Meer over J. Bakayoko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.