Brozovic na soap naar Saoedi-Arabië: 'Hij wilde alleen naar ons'

Reacties

Marcelo Brozovic verlaat Internazionale na meer dan acht jaar. De dertigjarige Kroaat gaat in op een lucratief aanbod in Saoedi-Arabië: hij heeft getekend bij Al-Nassr, dat na lang onderhandelen eindelijk beet heeft.

Brozovic na soap naar Saoedi-Arabië: 'Hij wilde alleen naar ons'
© Pro Shots

Brozovic werd al weken in verband gebracht met Al-Nassr, maar ook Barcelona had de Kroaat op het oog. Voorzitter Joan Laporta bleef lang hopen op de komst van de middenvelder. Inter voerde ondertussen moeizame onderhandelingen met Al-Nassr over de transfersom voor Brozovic. Uiteindelijk kwamen beide clubs eruit en maandag maakte de club van Cristiano Ronaldo de komst van Brozovic bekend. 'Iedereen wilde hem, maar hij wilde alleen naar ons', schreef de club.

Brozović kwam in de winter van 2015 op huurbasis over van Dinamo Zagreb. Anderhalf jaar later nam Inter de Kroaat definitief over voor een bedrag van vijf miljoen euro. De afgelopen jaren was Brozović bij Inter een onbetwiste basisspeler.

De Kroaat kwam tot 330 officiële duels, 31 doelpunten en 43 assists. Opvallend: in die 330 wedstrijden pakte Brozović liefst 89 gele kaarten. Ook bij Kroatië is Brozović basisspeler. Sinds 2014 speelde hij 87 interlands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.