'Al-Nassr en Inter doorbreken impasse: Brozovic alsnog naar Saoedi-Arabië'

Reacties

Marcelo Brozovic lijkt dan toch zijn gewenste transfer naar Saoedi-Arabië te krijgen. Internazionale is zaterdagavond akkoord gegaan met een nieuw bod van Al-Nassr ter waarde van achttien miljoen euro, melden Italiaanse media.

'Al-Nassr en Inter doorbreken impasse: Brozovic alsnog naar Saoedi-Arabië'
© Pro Shots

Aanvankelijk was Al-Nassr nog bereid zo'n 23 miljoen euro neer te tellen voor Brozovic, maar de Saoedi's verlaagden dat bod toen bleek dat de Kroaat meer salaris verlangde. De club van Cristiano Ronaldo ging in op die eis en schotelde de dertigjarige middenvelder een driejarig contract met een jaarsalaris van 25 miljoen euro voor. Inter zou echter nog maar vijftien miljoen euro inclusief bonussen krijgen, waardoor er een kink in de kabel kwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Directeur Giuseppe Marotta liet vrijdagavond duidelijk blijken dat Inter niet te lang wilde wachten op wat Brozovic zou doen. Als de onderhandelingen met Al-Nassr niet snel tot een afronding zouden komen, zou er een streep gaan door de transfer, dreigde Marotta. Zaterdagavond kwam er dan toch een doorbraak in de onderhandelingen, waardoor alleen de laatste formaliteiten de lucratieve overstap van Brozovic nog in de weg staan.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Brozović
Meer over M. Brozović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.