Geïrriteerd Inter dreigt streep te zetten door lucratieve transfer Brozovic

Reacties

Marcelo Brozovic leek zich al speler van Al-Nassr te mogen noemen, maar er is toch weer een kink in de kabel gekomen. En dat zou tot woede hebben geleid bij Internazionale, dat nu dreigt om een stokje te steken voor het vertrek van de Kroatische middenvelder als hij niet snel met een oplossing komt.

Geïrriteerd Inter dreigt streep te zetten door lucratieve transfer Brozovic
© Pro Shots

Italiaanse media meldden donderdagavond dat Brozovic op het punt stond om een driejarig contract te tekenen bij Al-Nassr. Anderhalf etmaal later is het uitermate onzeker of zijn lucratieve overstap naar Saoedi-Arabië nog wel rondkomt. De club van Cristiano Ronaldo heeft naar verluidt het bod op Brozovic verlaagd, om zo te kunnen voldoen aan de salariseisen van de dertigjarige controleur.

Inter was al akkoord over een transfersom van 23 miljoen euro, maar Al-Nassr maakte daar vervolgens vijftien miljoen euro van. Volgens La Gazzetta dello Sport vroeg Brozovic bovendien ook nog om een ontslagvergoeding, terwijl hij in Saoedi-Arabië naar verluidt 25 miljoen euro per jaar gaat verdienen. De Kroatische international meende daar recht op te hebben, omdat zijn contract in Milaan nog drie jaar doorloopt.

Inter sprak bij monde van directeur Giuseppe Marotta duidelijke taal. 'Zoals ik altijd zeg is het de speler die beslist. Inter is niet gedwongen hem te verkopen. Het grootste probleem is in dit geval het contract tussen de speler en de nieuwe club. Als er niet snel een oplossing komt, halen we hem van de markt', zei Marotta bij Sky Sport Italia. En dan kan Brozovic zijn lucratieve transfer naar Saoedi-Arabië vergeten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.