'Brozovic laat Barcelona links liggen en voegt zich bij Ronaldo en Ziyech'

Reacties

Marcelo Brozovic lijkt toch te gaan kiezen voor het lucratieve aanbod van Al-Nassr. De Kroatische controleur stond ook in de belangstelling van Barcelona, maar gaat voor het avontuur in Saoedi-Arabië.

'Brozovic laat Barcelona links liggen en voegt zich bij Ronaldo en Ziyech'
© Pro Shots

Brozovic leek daar aanvankelijk nog geen trek in te hebben, maar is volgens Italiaanse media overstag gegaan nu al zijn eisen zijn ingewilligd. Naar verluidt gaat de dertigjarige international in drie seizoenen in totaal 75 miljoen euro verdienen en krijgt hij ook nog een flinke tekenbonus. Bovendien vangt Internazionale naar verluidt een transfersom van 23 miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Waar dat voor Inter betekent dat het kan doorpakken in de jacht op Sassuolo-middenvelder Davide Frattesi, kan Barcelona opnieuw een optie wegstrepen als mogelijke versterking voor het middenveld. Spaanse media meldden donderdag al dat de Catalanen inmiddels zijn doorgeschakeld naar Oriol Romeu, omdat ze niet konden voldoen aan de financiële eisen van Brozovic en Inter.

Trainer
Zo krijgt Cristiano Ronaldo binnenkort dus niet alleen gezelschap van Hakim Ziyech, maar ook van Brozovic. En volgens Braziliaanse media is er ook een trainer onderweg naar Al-Nassr. Luís Castro staat op het punt te vertrekken bij Botafogo, omdat hij eveneens is ingegaan op een miljoenenaanbieding van de topclub uit Saoedi-Arabië. De Portugese trainer wordt de opvolger van Rudi Garcia.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.