Brobbey duwt PSV in favorietenrol: 'Maar er liggen zeker kansen'

Met de topper tegen PSV wacht Ajax zaterdag een serieuze test. De wedstrijd in Eindhoven eindigde in een stevige nederlaag, maar Brian Brobbey ziet kansen tegen de koploper. 'Wedstrijden tegen PSV zijn altijd leuk.'

Ajax
Ajax
1 - 1
PSV
PSV

Brobbey speelde eerder dit seizoen een hoofdrol in het Philips Stadion. De aanvaller miste in de openingsfase een dot van een kans, maar schoot Ajax op slag van rust alsnog op voorsprong. In de tweede helft zou PSV vervolgens over de Amsterdammers heen walsen. De ploeg van Peter Bosz boekte uiteindelijk een 5-2 overwinning.

'Tegen PSV is altijd leuk. Er liggen zeker kansen', blikte Brobbey voor de camera van ESPN vooruit op de ontmoeting in de Johan Cruijff Arena. 'Maar PSV is natuurlijk de favoriet. Ik denk dat we daar de eerste helft fantastisch speelden. Als ik mijn kansen afmaak en de andere mensen ook, dan stonden we denk ik dik voor', haalde de 22-jarige spits terug.