'Blessure Messi vergroot zorgen PSG richting CL-kraker tegen Bayern'

Reacties

Paris Saint-Germain moet behalve Kylian Mbappé mogelijk ook Lionel Messi missen in de eerste confrontatie met Bayern München in de achtste finale van de Champions League.

'Blessure Messi vergroot zorgen PSG richting CL-kraker tegen Bayern'
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Dat melden L'Équipe en RMC Sport donderdagavond. Messi heeft een spierblessure overgehouden aan het verloren bekerduel van woensdagavond met Olympique Marseille (2-1) en ontbreekt volgens de Franse sportkrant sowieso in het competitieduel van komende zaterdag met AS Monaco. Het is ook zeer de vraag of de 35-jarige Argentijn op tijd fit is voor de Champions League-kraker van komende dinsdag tegen Bayern, al is PSG volgens de berichtgeving nog optimistisch.

In het slechtste geval zou PSG echter twee van zijn drie sterren moeten missen in de eerste confrontatie met Bayern. Mbappé viel begin deze maand al uit met een hamstringblessure in het competitieduel met Montpellier en miste de laatste twee wedstrijden tegen Toulouse en Marseille daardoor. Trainer Julian Nagelsmann sprak vermoedens uit dat PSG een rookgordijn wilde opwerpen over de afwezigheid van de Franse superster, maar de kans is volgens Le Parisien klein dat Mbappé er dinsdag bij is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.