'Beckham droomt van gouden Barça-kwartet bij Inter Miami'

Reacties

Clubeigenaar David Beckham heeft een wilde droom: Lionel Messi naar het Amerikaanse Inter Miami halen. Alsof dat niet genoeg is, wil hij ook drie voormalig Barça-teamgenoten van de Argentijn binnenhengelen.

'Beckham droomt van gouden Barça-kwartet bij Inter Miami'
© Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca wil Beckham Messi verleiden tot een transfervrije overstap in het seizoen 2023/24. Luis Suárez kan hij deze zomer al binnenhalen, zijn contract loopt in de zomer af bij Atlético Madrid. Verder zou de clubeigenaar ook Sergio Busquets en Jordi Alba willen aantrekken.

Vorig jaar flirtte Beckham al nadrukkelijk met het idee om zowel Cristiano Ronaldo als Lionel Messi binnen te halen. Vorige maand tipte Inter Miami-spits Gonzalo Higuaín zijn landgenoot Messi ook al om naar Miami te komen. 'Ik hoop dat ook Lionel Messi naar de MLS komt. Het zou erg goed zijn voor de competitie en het land. En ik denk dat hij hier veel plezier en geluk zou kunnen vinden’, zei hij in gesprek met Stats Perform.

Een vertrek van Messi bij Paris-Saint Germain is niet ondenkbaar. De Argentijn lijkt ongelukkig te zijn in Parijs. Na de uitschakeling in de Champions League keerde het publiek van PSG zich onder andere tegen Messi, ondanks een simpele overwinning op Girondins de Bordeaux (3-0).

Suárez en Cesc Fàbregas namen het toen op social media voor hem op. Fàbregas noemde het zelfs een schande. 'Het voetbal heeft totaal geen geheugen…'

Bekijk hier al onze video's
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer MLS
Meer over MLS
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.