Beckham blaast geruchten over komst Messi en Ronaldo nieuw leven in

Reacties

David Beckham gelooft nog altijd dat Inter Miami in staat is om spelers van het kaliber Cristiano Ronaldo en Lionel Messi naar de Major League Soccer te halen.

Beckham blaast geruchten over komst Messi en Ronaldo nieuw leven in
© Pro Shots

De verhalen dat de twee grote sterren hun loopbaan zouden willen afsluiten in Florida duiken een keer in de zoveel tijd op, sinds Beckham eigenaar is van Inter Miami. De oud-speler van onder meer Manchester United, Real Madrid en LA Galaxy heeft de eerste spelers van naam uit Europa inmiddels binnen met Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín, maar dat heeft de geruchtenmolen over de eventuele komst van Messi en Ronaldo niet tot stoppen gebracht.

In een interview met ESPN doet Beckham ook geen enkele moeite die speculaties de kop in te drukken. 'We wisten dat er altijd zou worden gesproken over welke spelers we binnen zouden halen, of het nou Ronaldo, Messi of Neymar was', reageert de eigenaar van de MLS-club, die in 2020 als tiende eindigde in de Eastern Conference. 'Die discussies zouden er altijd zijn. En ik denk ook niet dat het voor spelers een moeilijke beslissing is, om eerlijk te zijn. Want dit is een geweldige plek.'

Voorlopig lijken Messi (33) en Ronaldo (36) nog niet klaar in Europa, maar Beckham denkt dat Florida de perfecte plek is voor sterren uit Europa om af te bouwen. 'Het is natuurlijk een geweldige stad en ik vind dat we ook een mooie aanhang hebben. Maar ik begrijp ook dat er hier veel talent rondloopt in Miami en het zuiden van Florida, er ligt een mooie kans. Miami is een stad die een bepaalde aantrekkingskracht heeft op spelers die in Europa grote sterren zijn geweest.'

Neville
Met Phil Neville denkt Beckham nu ook de juiste trainer in huis te hebben gehaald. Zijn oude ploeggenoot bij Manchester United werd eerder dit jaar aangesteld als opvolger van Diego Alonso. 'Hij is het type trainer dat het beste uit jonge spelers haalt. Hij zal niet alleen aan de slag gaan met de Designated Players, hij gaat ook werken met de jongens die uit de opleidingen komen.' Daarbij helpt het volgens Beckham dat Neville de opleiding van United door en door kent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.