Beckham haalt met Higuaín volgende grote naam binnen

Reacties

Gonzalo Higuaín staat op het punt om een transfer naar Inter Miami af te ronden. De 32-jarige aanvaller landde vrijdag in Florida en werd welkom geheten door mede-eigenaar Jorge Mas, die samen met onder anderen David Beckham de nieuwe club uit de Major League Soccer bestuurt.

Beckham haalt met Higuaín volgende grote naam binnen
© Pro Shots

Volgens Amerikaanse en Italiaanse media maakt Higuaín transfervrij de overstap van Juventus naar Inter Miami. De Oude Dame zou zijn tot medio 2021 lopende contract ontbinden om zo de transfer naar de Verenigde Staten mogelijk te maken. Higuaín past niet in de plannen van nieuwe trainer Andrea Pirlo.

Met zijn naderende overgang naar Miami volgt Higuaín het voorbeeld van Blaise Matuidi. Hij tekende in augustus al bij de club uit de MLS nadat Juventus hem transfervrij liet gaan. Beckham gaf eerder aan dat hij Inter Miami een impuls wilde geven met grote namen uit Europa. Higuaín en Matuidi zijn hier voorbeelden van.

Higuaín verlaat Europa zo na ruim dertien jaar. Begin 2007 haalde Real Madrid hem als speler van River Plate. Later diende de Argentijn Napoli en Juventus. Door de laatste club werd hij nog verhuurd aan AC Milan en Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.