Beckham haalt met oud-ploeggenoot eerste grote naam binnen in Miami

Reacties

Blaise Matuidi verruilt Juventus definitief voor het Inter Miami van eigenaar David Beckham, die daarmee zijn eerste grote naam binnen heeft bij de club. Matuidi komt transfervrij over naar de Verenigde Staten.

Beckham haalt met oud-ploeggenoot eerste grote naam binnen in Miami
© Pro Shots

De 33-jarige Matuidi was transfervrij nadat hij woensdag zijn contract had laten ontbinden. Daarmee kwam er een einde aan drie seizoenen bij Juventus, dat hem in 2017 voor 25 miljoen euro had overgenomen van Paris Saint-Germain. In Turijn werd Matuidi drie keer op rij kampioen en ook de Italiaanse beker en Super Cup werd één keer gewonnen door Matuidi in Italiaanse dienst.

Met Matuidi heeft Inter Miami een wereldkampioen in de selectie. De middenvelder, die 133 wedstrijden voor Juventus speelde, werd in 2018 wereldkampioen met Frankrijk op het WK in Rusland. Matuidi speelde 84 interlands voor Les Bleus en speelde in 2013 ook nog kort samen met Beckham. De huidige mede-eigenaar van Inter Miami sloot zijn carrière immers af bij Paris Saint-Germain. 

Het Inter Miami van Beckham kon nog wel een impuls gebruiken. Op het MLS Is Back Tournament werden alle wedstrijden verloren. Finalist Orlando City, Philadelphia Union en New York City FC waren allemaal te sterk voor de ploeg die dit jaar voor het eerst meedoet in de Major League Soccer. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.