Bale richt zich razendsnel na stoppen op golfwereld

Reacties

Gareth Bale maakt binnenkort zijn opwachting op een officieel golftoernooi in Californië. De totaal niet onverwachte keuze om daaraan mee te doen volgt op de onverwachte keuze voor zijn pensioen.

Bale richt zich razendsnel na stoppen op golfwereld
© AT&T Pebble Beach Pro-Am
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op 9 januari maakte Bale (33) verrassend bekend dat hij per direct een punt achter zijn carrière zette. Toen liet hij in het midden of hij door zou gaan in de voetballerij. 'Ik ga richting een volgende fase van mijn leven. Het is een tijd van verandering, een kans op een nieuw avontuur…'

Dat avontuur begint dus op AT&T Pebble Beach Pro-Am-golftoernooi. Het toernooi aan de westkust van Amerika is onderdeel van de officiële PGA Tour, maar staat ook bekend om de sterren die mee mogen lopen met de profs. Bale sluit zich aan bij celebrities als Bill Murray, Alfonso Ribeiro en Ray Romano.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.