Bale heeft eindelijk dat gevoel weer: 'In maanden klinkt het een stuk erger'

Reacties

Gareth Bale bracht de fans van Tottenham Hotspur zondag in vervoering. De verloren zoon kroonde zich tot matchwinner in de ploeg van José Mourinho.

Bale heeft eindelijk dat gevoel weer: 'In maanden klinkt het een stuk erger'
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 1
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Bale wilde zichzelf niet te veel op de voorgrond zetten. Het gaat immers om het collectief en niet om het individu, zo hield de aanvaller na de 2-1 zege op Brighton & Hove Albion zijn gehoor voor. En hij is een teamspeler.

Maar Bale kon er niet omheen dat hij zondag niet zomaar een teamspeler was, maar eentje in een uitzonderingpositie. Zijn goal in de 73ste minuut was beslissend en maakte hem de gouden wissel. Hij stond precies tweehonderd seconden binnen de lijnen, toen hij raak kopte. Bovendien was het zijn eerste treffer sinds zijn overgang van Real Madrid naar Tottenham Hotspur.

'Het is een heerlijk gevoel. Je wilt als invaller het verschil maken. Ik had sinds januari niet meer gescoord, maar dat gaat om slechts vijf wedstrijden. In maanden klinkt het een stuk erger', zei Bale na zijn eerste treffer sinds zijn goal in het Copa del Rey-duel met Real Madrid tegen Unionistas.

Zijn laatste doelpunt namens Tottenham was van nog veel langer geleden. Ruim zeven jaar geleden zwaaide hij als matchwinner tegen Sunderland af op White Hart Lane. 'Het is mooi om weer te scoren in dit shirt', zei hij nu. 'Het is heerlijk dat gevoel van scoren weer te hebben. Hopelijk leidt het tot meer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.