AZ reist met nieuwe keeper, maar zonder Karlsson naar Schotland

Reacties

Peter Vindahl Jensen kan woensdagavond zijn debuut maken voor AZ tegen Celtic. De Deense keeper is een van de 23 spelers die met de Alkmaarders meereist naar Schotland. Jesper Karlsson zit daar niet bij.

AZ reist met nieuwe keeper, maar zonder Karlsson naar Schotland
© Pro Shots
Celtic
Celtic
2 - 0
AZ
AZ

Karlsson ontbreekt in het heenduel van de play-offs om een Europa League-ticket, omdat hij nog een schorsing heeft openstaan. De Zweedse aanvaller kreeg vorig seizoen rood in het laatste pouleduel met HNK Rijeka.

Daartegenover staat dat trainer Pascal Jansen meer opties heeft onder de lat. Maandag rondde AZ de komst van Vindahl Jensen, aangetrokken om op het vertrek van Marco Bizot naar Stade Brest op te vangen, af.

Ook aanwinsten Sam Beukema en Aslak Fonn Witry zitten in de wedstrijdselectie. De twee verdedigers bleven zaterdag bij de competitiestart tegen RKC Waalwijk nog op de bank en zouden in Schotland dus kunnen debuteren.

Teun Koopmeiners begon in Waalwijk tot zijn eigen ongenoegen ook op de bank. Jansen voerde als reden aan dat de captain wegens alle transferperikelen met zijn gedachten niet volledig bij AZ zou zijn. Koopmeiners zit wel gewoon bij de selectie.  

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer J. Karlsson
Meer over J. Karlsson
Meer Vindahl
Meer over Vindahl
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.