Spanje

Osasuna - Real Madrid

Real Madrid heeft zaterdag vier keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Osasuna in de Primera División. Het duel eindigde in 2-4. Vinícius Júnior opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Osasuna maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Ante Budimir scoorde, met een assist van Jorge Herrando, in de 7de minuut. Dani Carvajal bracht in de 18de minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Federico Valverde. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Brahim Díaz en bouwde de marge verder uit na een assist van Valverde. Drie minuten later bouwde Real Madrid de voorsprong uit naar 4-1. Vinícius Júnior passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Valverde. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-2 voor Osasuna werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Iker Muñoz, met een assist van Jesús Areso. Dit resultaat was voor Real Madrid de 23e ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Osasuna twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Real Madrid drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Osasuna staat op de tiende plaats met 36 punten. Real Madrid staat nog steeds aan de leiding met 72 punten. De volgende speeldag speelt Osasuna op zaterdag 30 maart om 16.15 uur bij Almería. Real Madrid ontvangt zondag 31 maart om 21.00 uur Bilbao.