Sensationele poging Güler strandt in schoonheid: 'Voor ons gewoon een goal'

Reacties

Real Madrid boekte zaterdagmiddag een vrij eenvoudige overwinning op Osasuna: 2-4. Vlak voor tijd probeerde Arda Güler nog de kers op de taart te zetten, met een sensationeel schot vanaf de middenlijn. Zijn inzet leverde nét geen doelpunt op: het schot belandde op de bovenkant van de lat.

Sensationele poging Güler strandt in schoonheid: 'Voor ons gewoon een goal'
© LaLiga
Osasuna
Osasuna
2 - 4
Real Madrid
Real Madrid

Güler kwam vijf minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd in het veld voor Vinícius Júnior, die met twee doelpunten weer eens zijn stempel had gedrukt. Zijn vervanger probeerde dat in blessuretijd ook nog even te doen. Güler had gezien dat Osasuna-doelman Sergio Herrera ver voor zijn doel stond en verraste hem met een schot van een enorme afstand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een doelpunt werd het nét niet, al dacht Carlo Ancelotti daar na afloop anders over. 'Voor ons is dit gewoon een goal', zei de Real-trainer. 'Het maakt niet uit, het voelt echt precies hetzelfde als een doelpunt. Er zijn maar weinig spelers die dit kunnen proberen. En dan is Arda pas negentien jaar oud. Ik heb maar weinig voetballers gezien die zó veel vertrouwen hebben.'

Güler deed zaterdag voor de zevende keer mee bij Real. Het was zijn vijfde invalbeurt in de competitie. Güler staat vooralsnog op één goal: vorige week had hij aan een zeer kort optreden voldoende om bij te dragen aan de 4-0 overwinning op Celta de Vigo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.