Arda Güler dankbaar na eerste Real-doelpunt en krijgt steun van Ancelotti

Reacties

Arda Güler hoopt dat er na zijn eerste goal voor Real Madrid nog veel meer gaan volgen. De Turkse tiener opende zijn rekening bij De Koninklijke na een lange blessureperiode sinds zijn overstap van Fenerbahçe.

Arda Güler dankbaar na eerste Real-doelpunt en krijgt steun van Ancelotti
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
4 - 0
Celta de Vigo
Celta de Vigo

De negentienjarige Güler mocht tegen Celta de Vigo een minuut voor tijd invallen en maakte in de extra tijd van de tweede helft de 4-0 voor Real. De middenvelder, die vorig jaar zomer voor zo'n twintig miljoen euro overkwam van Fenerbahçe, speelde tot nu toe slechts 26 minuten in La Liga.

'Ik ben heel blij dat ik mijn eerste doelpunt heb gemaakt en ik ben alle mensen die mij hebben gesteund op weg hiernaartoe heel dankbaar', zei Güler tegen Real Madrid TV. 'Het is geweldig om in dit stadion te kunnen scoren. Ik hoop dat er nog veel meer goals gaan volgen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De viervoudig Turks international liep kort na zijn entree in Madrid een knieblessure op en debuteerde pas in januari voor de hoofdmacht van Real, de koploper in La Liga. Güler begon dit seizoen pas één keer in de basis. In de bekerwedstrijd tegen Arandina in januari deed hij 59 minuten.

Güler verwacht op termijn een basisplaats op te kunnen eisen bij Real. 'Ik weet dat dat niet makkelijk zal worden, maar ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten en ik heb het karakter om die ambitie waar te maken', aldus de aanvallende middenvelder.

Toekomstbeeld
Real-trainer Carlo Ancelotti doet niet vaak een beroep op Güler, maar hij gaf hem na zijn goal in Santiago Bernabéu een steuntje in de rug. 'Arda is een heel groot talent, dat heeft hij vandaag laten zien. Hij zal in de toekomst veel meer minuten krijgen. Voor zijn doelpunt had hij een mooie dribbel en in zijn afwerking is hij fantastisch. Dit doelpunt zal hem goed doen.'

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
36
29
6
1
83-22
+61
93
2
Barcelona
35
23
7
5
72-43
+29
76
3
Girona
36
23
6
7
75-45
+30
75
4
Atlético Madrid
36
23
4
9
67-39
+28
73
5
Athletic de Bilbao
36
17
11
8
58-37
+21
62
* Actueel tot en met 16 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.