Spanje

Real Madrid - Celta de Vigo

Real Madrid heeft geprobeerd zondag de controle te krijgen over de Primera División-wedstrijd tegen Celta Vigo in het Estadio Santiago Bernabéu. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid en won Real Madrid met 4-0. Real Madrid kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Vinícius Júnior scoorde na 21 minuten. Real Madrid scoorde na 79 minuten en zette zo de score op 2-0. Na 88 minuten scoorde Real Madrid en maakte de score 3-0. Arda Güler diepte de voorsprong uit in de in de 94ste minuut minuut. Dit resultaat was voor Real Madrid de 22e ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Madrid drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Celta Vigo één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op dit moment heeft Real Madrid 69 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Celta Vigo met 24 punten op de zeventiende positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Real Madrid op zaterdag 16 maart om 16.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Osasuna. Celta Vigo neemt het zondag 17 maart om 14.00 uur uit op tegen Sevilla.