Spanje

Celta de Vigo - Barcelona

Barcelona is zaterdag met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd tegen Celta Vigo. Het duel in de Primera División eindigde in 1-2. Het bezoekende team nam de leiding kort voor de rust toen Robert Lewandowski scoorde, op aangeven van Lamine Yamal. Direct na de rust bracht Iago Aspas Celta Vigo langszij. Maar Barcelona had nog tijd voor een extra doelpunt. Lewandowski vond het doel opnieuw in de 97ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Celta Vigo één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Barcelona drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Celta Vigo dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van Barcelona met één doelpunt verschil. Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd voor Barcelona en kreeg één gele kaart. Speelde het hele duel. De volgende speeldag speelt Celta Vigo uit tegen Cádiz, op zondag 25 februari om 14.00 uur. Barcelona speelt zaterdag 24 februari om 16.15 uur thuis tegen Getafe.