Spanje

Barcelona - Granada

Thuisploeg Barcelona en Granada hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 3-3. De score werd na 14 minuten geopend door Barcelona via Lamine Yamal, op aangeven van João Cancelo. Ricard Sánchez bracht in de 43ste minuut Granada op gelijke hoogte, met een assist van Facundo Pellistri. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Pellistri Granada op voorsprong na een assist van Myrto Uzuni. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Robert Lewandowski gelijk namens Barcelona na een assist van Ilkay Gündogan. Drie minuten later passeerde Ignasi Miquel de doelman en kwam Granada op voorsprong. In de 80ste minuut deed Yamal de tegenstander nogmaals pijn en maakte gelijk namens Barcelona. Het was de vijfde wedstrijd achter elkaar voor Granada dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Barcelona drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Granada twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Barcelona dit seizoen. . Frenkie de Jong (Barcelona) speelde het hele duel. Barcelona staat na deze wedstrijd met 51 punten op de derde positie, terwijl Granada op de negentiende positie staat met 13 punten. Barcelona speelt zijn volgende duel uit tegen Celta Vigo. De teams staan op zaterdag 17 februari om 18.30 uur tegenover elkaar. Granada neemt het zondag 18 februari om 16.15 uur thuis op tegen Almería.