Spanje

Real Betis - Barcelona

Ferran Torres heeft drie doelpunten gemaakt voor Barcelona dat met 4-2 won van Real Betis in de uitwedstrijd in de Primera División. João Félix Sequeira maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Beide doelpunten van Real Betis werden gemaakt door Francisco Román Alarcón Suárez. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Torres scoorde na 21 minuten, op aangeven van Pedro González López. Direct na de rust vond Torres het doel voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Barcelona. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Francisco Román Alarcón Suárez namens Real Betis. Drie minuten later maakte Real Betis gelijk. Alarcón Suárez passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Luiz Henrique André Rosa da Silva. De 3-2 voorsprong werd in de 90ste minuut gemaakt toen João Félix Sequeira het doel vond voor Barcelona, met een assist van Torres. Twee minuten later bouwde Barcelona de marge verder uit. Torres passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Betis één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Barcelona drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd voor Barcelona en kreeg één gele kaart. Speelde het hele duel. De volgende wedstrijd, op zaterdag 27 januari, speelt Real Betis om 21.00 uur uit tegen Mallorca in het Estadi Mallorca Son Moix. Barcelona zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Villarreal. Het duel zal om 18.30 uur beginnen.