Spanje

Osasuna - Celta de Vigo

In de Primera División heeft Celta Vigo geprobeerd zondag de controle te behouden in de thuiswedstrijd tegen Osasuna in het Estadio El Sadar. Dat leidde tot een 3-0 overwinning. Het bezoekende team opende de score in de 24e minuut via Jørgen Strand Larsen, op aangeven van Luca de la Torre. De la Torre bracht in de 25ste minuut Celta Vigo op 2-0, met een assist van Strand Larsen. Tasos Douvikas diepte de voorsprong uit in de in de 90ste minuut minuut. Osasuna heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Celta Vigo twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Osasuna speelt zijn volgende duel uit tegen Real Sociedad. De teams staan op zaterdag 10 februari om 16.15 uur tegenover elkaar. Celta Vigo neemt het zondag 11 februari om 14.00 uur uit op tegen Getafe.