Spanje

Sevilla - Osasuna

1 - 1
Expected goals0.8 - 1.4

Sevilla heeft een ongelukkige serie van vier achtereenvolgende nederlagen in de Primera División beëindigd. De eerste punten waar lang naar uitgekeken werd, werden gepakt in de thuiswedstrijd tegen Osasuna. Het duel eindigde in 1-1 in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla eindigde de wedstrijd met 10 spelers. De score werd na 24 minuten geopend door de thuisploeg via Isaac Romero, met een assist van Marcos Acuña. Ante Budimir maakte in de 55ste minuut gelijk namens Osasuna. Een rode kaart in de 86ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre van Sevilla. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Sevilla. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sevilla één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Osasuna drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Sevilla dit seizoen. Sevilla staat nu op de zestiende plaats met 17 punten, terwijl Osasuna op de twaalfde positie staat met 26 punten. Osasuna heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Sevilla. In de volgende wedstrijd speelt Sevilla op maandag 5 februari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Rayo Vallecano. Osasuna neemt het woensdag 31 januari om 19.00 uur uit op tegen Barcelona.