Spanje

Valencia - Real Madrid

Valencia heeft in de rust met 1-2 voor gestaan in de wedstrijd tegen Real Madrid. In de tweede helft kwam Real Madrid nog terug. De wedstrijd eindigde in 2-2. Eén speler van Real Madrid kreeg een rode kaart. Valencia nam de leiding in de 27ste minuut via Hugo Duro, met een assist van Fran Pérez. Roman Yaremchuk vergrootte de marge naar 2-0 na een half uur. Real Madrid verkleinde de achterstand tot 2-1 net voor het rustsignaal toen Vinícius Júnior scoorde, met een assist van Rodrygo Silva de Goes. In de 76ste minuut deed Vinícius Júnior de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Brahim Díaz, en maakte gelijk namens Real Madrid. In de 99ste minuut werd Jude Bellingham van Real Madrid van het veld gestuurd met een rode kaart. Voor Real Madrid was het de 21e ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Valencia één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Real Madrid twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Valencia dit seizoen. De volgende speeldag speelt Valencia thuis tegen Getafe, op zaterdag 9 maart om 14.00 uur. Real Madrid speelt zondag 10 maart om 18.30 uur thuis tegen Celta Vigo.