Spanje

Real Madrid - Atlético Madrid

De wedstrijd tussen Real Madrid en het bezoekende Atlético Madrid is in 1-1 geëindigd. Het resultaat betekent voor Real Madrid dat een serie van zes opeenvolgende overwinningen in de Primera División ten einde kwam. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Brahim Díaz na 20 minuten. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. De gelijkmaker voor Atlético Madrid werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Marcos Llorente, met een assist van Memphis Depay. Real Madrid heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Atlético Madrid drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Real Madrid dit seizoen. Memphis Depay werd in de 61e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Atlético Madrid. In de volgende wedstrijd speelt Real Madrid op zaterdag 10 februari om 18.30 uur in een thuiswedstrijd tegen Girona. Atlético Madrid ontvangt zondag 11 februari om 18.30 uur Sevilla.