Spanje

Atlético Madrid - Rayo Vallecano

De Primera División-wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Atlético Madrid woensdag eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg in het Estádio Cívitas Metropolitano. De doelpuntenmakers van Atlético Madrid waren Depay en Isnard Mandava. In de 35ste minuut nam Atlético Madrid de leiding via Isnard Mandava, op aangeven van Rodrigo Riquelme. Álvaro García bracht in de 42ste minuut Rayo Vallecano op gelijke hoogte, met een assist van Pep Chavarría. Het beslissende doelpunt voor Atlético Madrid werd in de 90ste minuut gemaakt door Depay, op aangeven van Antoine Griezmann. In de laatste vijf wedstrijden heeft Atlético Madrid vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Rayo Vallecano één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Atlético Madrid dit seizoen. De nederlaag was ook voor Rayo Vallecano de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Memphis Depay speelde de hele wedstrijd voor Atlético Madrid en scoorde één goal. Speelde de hele wedstrijd. Atlético Madrid staat na deze wedstrijd op de derde positie met 47 punten, terwijl Rayo Vallecano de nummer 13 is met 24 punten. In de volgende wedstrijd speelt Atlético Madrid op zondag 4 februari om 21.00 uur bij Real Madrid. Rayo Vallecano ontvangt maandag 5 februari om 21.00 uur Sevilla.