Spanje

Las Palmas - Real Madrid

Las Palmas en Real Madrid hebben het zaterdag in het Estadio de Gran Canaria tegen elkaar opgenomen. Real Madrid begon aan het duel na vier opeenvolgende overwinningen in de Primera División. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 1-2. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Javi Muñoz zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Sandro Ramírez, en Las Palmas op voorsprong bracht. Vinícius Júnior maakte in de 65ste minuut gelijk namens Real Madrid. Met nog zes minuten te spelen maakte Aurélien Tchouaméni het beslissende doelpunt voor Real Madrid, op aangeven van Toni Kroos. Real Madrid draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Volgende tegenstander voor Real Madrid is Getafe. De teams spelen tegen elkaar op donderdag 1 februari om 21.00 uur in het Estadio Coliseum.