Diakhaby kan na horrorblessure weer lachen

Reacties

Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby is succesvol geopereerd aan zijn rechterknie. De 27-jarige Diakhaby raakte afgelopen zaterdag tegen Real Madrid zwaar geblesseerd.

Diakhaby kan na horrorblessure weer lachen
© Pro Shots

Diakhaby moest toen na een vervelende botsing met Aurélien Tchouameni per brandcard van het veld. Eerst werd er nog gevreesd dat de blessure wel eens het einde van de loopbaan van Diakhaby zou kunnen betekenen, maar die vrees maakt nu plaats voor licht optimisme. Donderdagavond deelde zijn club Valancia namelijk het nieuws dat de operatie in Lyon succesvol was verlopen. Volgens meerdere Spaanse media zag zijn knie er stukken beter uit dan de artsen hadden verwacht.

Bij Diakhaby overheerste logischerwijs een gevoel van opluchting. 'Godzijdank is de operatie goed verlopen', zo deelde hij op Instagram. 'De blessure is zeer ernstig en de revalidatie zal waarschijnlijk heel lang duren. Maar ik besef dat ik nog steeds bevoorrecht ben, want er zijn altijd ergere dingen in het leven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voordat hij in de zomer van 2018 de overstap maakte naar Valencia, speelde Diakhaby lange tijd voor Olympique Lyon. Ook speelde hij dertien interlands voor Guinee.

Spelersprofiel

M. Diakhaby


Geboortedatum:
19 december 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Vendôme
Nationaliteit
Guinea
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Valencia
Nationaal team:
Guinee
Bekijk hier al onze video's
Meer M. Diakhaby
Meer over M. Diakhaby
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.