Spanje

Rayo Vallecano - Real Madrid

Thuisploeg Rayo Vallecano en Real Madrid hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 1-1. Joselu opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Federico Valverde. Raúl de Tomás bracht in de 27ste minuut Rayo Vallecano op gelijke hoogte. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Dit resultaat was voor Real Madrid de negentiende ongeslagen wedstrijd op rij. Rayo Vallecano heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rayo Vallecano twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Real Madrid drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Rayo Vallecano dit seizoen. Dit betekent dat Rayo Vallecano op de veertiende positie staat met 25 punten en dat Real Madrid bovenaan staat met 62 punten. De volgende speeldag speelt Rayo Vallecano op maandag 26 februari om 21.00 uur bij Girona. Real Madrid ontvangt zondag 25 februari om 21.00 uur Sevilla.