Spanje

Real Madrid - Girona

Real Madrid en Girona hebben het zaterdag tegen elkaar opgenomen in de Primera División. Het was Real Madrid dat er met de winst vandoor ging. De koploper won met 4-0 van het als het als tweede geplaatste Girona. Al vroeg in de wedstrijd kwam Real Madrid op voorsprong, toen Vinícius Júnior scoorde na 6 minuten, met een assist van Federico Valverde. Jude Bellingham bracht in de 35ste minuut Real Madrid op 2-0, op aangeven van Paixão de Oliveira Júnior. Bellingham scoorde nog een keer in de 54ste minuut. De thuisploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Rodrygo Silva de Goes, met een assist van Paixão de Oliveira Júnior, in de 61ste minuut. Dat betekent dat Real Madrid nu achttiende wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Madrid vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Girona twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Real Madrid staat eerste met 61 punten. Girona staat op de tweede plaats met 56 punten. Real Madrid speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 18 februari om 14.00 uur op bezoek bij Rayo Vallecano in het Estadio de Vallecas.