Tranen in Bernabéu: onhoudbare Vinícius troost zijn huilende bewaker

Reacties

Yan Couto beleefde zaterdagavond een nachtmerrie in Estadio Santiago Bernabéu, waar hij scheel werd gespeeld door uitblinker Vinícius Júnior. De rechtsback van Girona stond na afloop van de 4-0 nederlaag in tranen op het veld. Vinícius was er snel bij om zijn landgenoot te troosten.

Tranen in Bernabéu: onhoudbare Vinícius troost zijn huilende bewaker
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
4 - 0
Girona
Girona

Couto loopt rond met roze geverfde haren en is daardoor sowieso een speler die opvalt. Zaterdag stond de camera nog eens extra vaak op hem gericht, al was dat niet vanwege zijn looks. Couto had de ondankbare taak om Vinícius te beteugelen en slaagde daar niet in. Girona verloor met 4-0 en Vinícius was bij alle vier de doelpunten van Real direct betrokken.

Een klein kwartier voor tijd gunde Carlo Ancelotti de smaakmaker een publiekswissel. Arda Güler kwam als zijn vervanger in het veld en werd vlak voor tijd neergehaald door Couto, die daarmee ook nog eens een strafschop veroorzaakte. Deze werd gemist door Joselu, waardoor het bij 4-0 bleef. Haast direct na de misser van Joselu werd de La Liga-topper beëindigd.

En toen kwamen de emoties bij Couto, die besefte dat hij zich niet op een goede manier had gepresenteerd. De 21-jarige Braziliaan kon de tranen niet bedwingen en werd getroost door medespelers, voordat ook Vinícius zich meldde. Hij gaf de jongeling een opbeurende knuffel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.