Spanje

Real Sociedad - Osasuna

0 - 1
Expected goals1.5 - 0.5

Osasuna heeft de uitwedstrijd tegen Real Sociedad gewonnen. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ante Budimir zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Jon Moncayola, en Osasuna op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Sociedad één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Osasuna twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Real Sociedad dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Osasuna met één doelpunt verschil. Real Sociedad staat op de zevende positie met 37 punten. Osasuna is de nummer 11 met 29 punten. De volgende speeldag speelt Real Sociedad op zondag 18 februari om 18.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Mallorca. Osasuna speelt zaterdag 17 februari om 16.15 uur thuis tegen Cádiz.