Spanje

Osasuna - Cádiz

2 - 0
Expected goals2 - 0.5

Osasuna heeft met 2-0 thuis gewonnen tegen Cádiz in de Primera División. Ante Budimir maakte in de tweede helft beide doelpunten voor Osasuna. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Budimir scoorde, met een assist van Rubén García, en zo Osasuna op voorsprong bracht. Maar Osasuna had nog tijd voor een extra doelpunt. Budimir vond het net opnieuw in de 91ste minuut, op aangeven van Jesús Areso. Het was de 21e wedstrijd op rij voor Cádiz dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Osasuna twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cádiz twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. De volgende wedstrijd van Osasuna is op zondag 25 februari om 18.30 uur uit tegen Las Palmas in het Estadio de Gran Canaria. Cádiz speelt op dezelfde dag om 14.00 uur thuis tegen Celta Vigo in het Estadio Nuevo Mirandilla.