Engeland

Luton Town - Nottingham Forest

In de Premier League is Nottingham uit tegen Luton voor rust op voorsprong gekomen, maar moest in de tweede helft de gelijkmaker incasseren. De wedstrijd eindigde in 1-1. In de 34ste minuut nam Nottingham de leiding via Chris Wood, op aangeven van Morgan Gibbs-White. De gelijkmaker voor Luton werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Luke Berry, met een assist van Reece Burke. Nottingham heeft voor de vierde keer achter elkaar geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Luton twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Nottingham één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Tahith Chong (Luton) speelde het hele duel. Met 22 punten staat Luton op de achttiende plaats, terwijl Nottingham met 25 punten op de zeventiende plek staat. Op zaterdag 30 maart om 16.00 uur speelt Nottingham een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in het The City Ground.